Szupervonzás - Gabrielle Bernstein

Szupervonzás

By Gabrielle Bernstein

  • Release Date: 2020-03-30
  • Genre: Spirituality

Description

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY MEGJELENJEN AZ ÉLETEDBEN MINDAZ, AMIRE IGAZÁN VÁGYSZ?
Gabrielle Bernstein – Az univerzum mindenben támogat című New York Times bestseller szerzője – ebben az új könyvében összefoglalja és megtanítja neked a legfontosabb manifesztációs módszereket, melyek elvezethetnek egy olyan élethez, amiről álmodni sem mertél.
A Szupervonzás egy utazásra hív, amely emlékeztet majd arra, hogy hol is rejlik a valódi erőd. Megtanulod, hogyan teremtheted meg az univerzummal együtt álmaid életét. Elfogadod majd, hogy az élet áramlik, a vonzás vidám dolog, és hogy igazából nem is kell annyira keményen dolgoznod ahhoz, hogy megkapd, amit szeretnél. A legfontosabb, hogy jól érezd magad! Ha jól érzed magad, az öröm jelenléte sugárzik rólad, és ez mindenkire jó hatással lesz.
A Szupervonzásból megtanulhatod:
    hogyan vonzz be többet kevesebb munkával
    hogyan lehetsz nyugodt, és hogyan bízhatsz abban, hogy amire vágysz, máris úton van feléd
    hogyan szerezheted meg azt a tudást, hogy a spirituális útmutatás minden pillanatban elérhető számodra
    hogyan érezz áhítatot mindennap, amint a csodák a szemed előtt bontakoznak ki
Amikor elfogadod, hogy a szupervonzás hatalmával rendelkezel, minden megváltozik. Megbízol majd abban, hogy biztonsággal elengedheted a múltat, és nem fogsz félni a jövőtől sem. Belépsz a bőség, az energia, az öröm és a jóllét végtelen forrásába. Ez a jóllét válik majd számodra általánossá, és felnősz ahhoz, hogy ezt elidegeníthetetlen jogodként üdvözöld. A legfontosabb, hogy ösztönösen tudni fogod, miként légy jelen az életedben úgy, hogy még több fényt hozz a téged körülvevő világba.

Comments