Învățare - Tara Westover & Publica

Învățare

By Tara Westover & Publica

  • Release Date: 2022-08-04
  • Genre: Biographies & Memoirs

Description

Tara Westover și familia ei au crescut pregătindu-se pentru Zilele de pe Urmă, însă, oficial, fata nu exista. Nu fusese înregistrată și nu primise certificat de naștere. Nu avea documente școlare pentru că nu pusese niciodată piciorul într-o clasă, nici acte medicale, pentru că tatăl ei nu credea în spitale.

Tara a crescut și tatăl ei a devenit mai radical, iar fratele ei, mai violent. La 16 ani, Tara a înțeles că trebuie să plece de acasă. A făcut-o și, cu această ocazie, a descoperit cât te poate schimba învățătura, dar și prețul pe care a trebuit să-l plătească.

Traducere de Paul Slayer Grigoriu.

Cartea este bestseller New York Times, Wall Street Journal și Boston Globe. Cea mai bună carte de memorii a anului 2018 pe Goodreads, Apple Books și Audible. Finalistă: National Books Critics Circle John Leonard Prize pentru Debut, National Book Critics Circle's Award – Autobiografie, PEN/Jean Stein Book Award. Top New York Times cele mai bune 10 cărți ale anului 2018. Top 5 cărți recomandate de Bill Gates la finalul anului. Una dintre cărțile favorite ale lui Barack Obama – ediția 2018. Numită una dintre cele mai bune cărți ale anului de către: Time, The Washington Post, O: The Oprah Magazine, NPR, The Guardian, The Economist, Financial Times, Newsday, New York Post, theSkimm, Refinery29, Bloomberg, Publishers Weekly, Library Journal, New York Public Library, Vogue, și multe alte publicații.

Comments